Almira Ballroom Bucuresti

Ultima actualizare: 17 februarie 2020 la ora 20:10

Stim cat de important este pentru dumneavoastra sa alegeti restaurant pentru nunta sau restaurant pentru botez in care invitatii sa se simta bine iar dumneavoastra sa fiti relaxati in ceeace priveste conditiile organizarii evenimentului.

Ei bine, Almira Ballroom Bucuresti este un salon de nunta si botez dotat cu cele mai noi tehnologii in vederea reusitei evenimentului dumneavoastra !

Pe langa cele doua mari companii din vecinatate , Fabrica de ciocolata Heidi si Fabrica de bere Tuborg dorim , la randul nostru, sa fim atat un reper al zonei, dar , mai ales, al micii familii de profesionisti .

Cu finisaje perfecte si un decor grandios, Almira Ballroom este condusa de o echipa cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul evenimentelor, adevarati profesionisti !

La noi, totul este nou si de ultima generatie : de la mobilier, sticlarie si vesela, pana la sistemele de aer conditionat si echipamentele de bucatarie. Dorim sa asiguram clientilor nostri confort si siguranta pe toata perioada nuntii sau a botezului.

Salonul Almira Ballroom Bucuresti este finalizat si isi asteapta clientii. Salonul de nunta si botez este extrem de generos; are o suprafata de 440 mp, capacitatea intre 100  si 200 de persoane.

Este decorat in stilul Ludovic al XIV- lea, foarte somptuos, tapet cu numeroase ornamente din ghirlande de flori si frunze delicate, cu draperii grele si luxoase. Liniile tavanului sunt fluente, impodobite de candelabre masive. Si , pentru ca suntem in secolul al XXI- lea, avem tehnologie de ultima generatie: in functie de preferintele fiecarui client, salonul va fi luminat in culoare dorita.


10% reducere pentru evenimentele organizate Vineri si Duminica.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image