Ambasad’Or Events

Ultima actualizare: 30 aprilie 2015 la ora 16:33

Ambasad’Or Events iti ofera o locatie de nunta deosebita unde te poti bucura alaturi de pana la 1000 de invitati. Iti poti aduce colaboratorii si angajatii in cadrul unui eveniment corporate de calitate, poti organiza conferinta de presa, seminarii sau orice alt tip de eveniment iti doresti.

Salon New York (capacitate: 180-280 invitati)

– inca de la intrare te face sa exclami:Uau. Un lobby spatios cu un bar de interior discret luminat, mobilier de lux si o garderoba primitoare. Aici puteti amplasa fantani de ciocolata, de sampanie, candy bar sau piramide de fructe.

Salon Monte Carlo (capacitate: 140-200 invitati)

– un cochet salon cu 2 peluze amplasate de o parte si de alta a lobby-ului. Veti aprecia mobilierul stil Chesterfield care inspira eleganta si clasicism. Barul de interior, fin luminat este cu totul la dispozitia dvs. si a invitatilor prezenti la eveniment.

Salon Grand Ballroom (capacitate: 350-700 invitati)

– prin indepartarea peretelui despartitor dintre saloanele New York si Monte Carlo aveti la dispozitie 1000 mp, 2 lobby-uri, 4 sali de baie, 4 baruri de interior si zona traditionala pentru protap.

Salon Broadway (capacitate: 80-120 invitati)

– este o sala potrivita pentru a se organiza evenimente private cu pana la 120 de persoane. Designerii cei mai buni s-au intrecut in a crea acest spatiu. Prietenos, dar in acelasi timp util, extrem de luxos dar fara a fi opulent, imprumuta cate putin din personalitatea sa fiecarui invitat care ii trece pragul.

Pavilion vara (capacitate: 250-600 invitati)

– excelent pentru organizarea unui nunti fastuoase, are in componenta sa un cort si piscina. Oaspetii pot fi intampinati pe marginea piscinei cu un cocktail, apoi se pot relaxa si socializa protejati de baldachinele cu canapele din piele.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image