American Ballroom Bucuresti

Ultima actualizare: 30 aprilie 2015 la ora 15:20

American Ballroom este o locatie din Bucuresti care pune la dispozitie 4 saloane pentru evenimentele speciale din viata dvs, putand acomoda peste 750 de invitati.

Atmosfera distinsa, imbinand decorul clasic cu dotarile moderne, va sta la dispozitie pentru ca seara nuntii sa aiba loc intr-o ambianta deosebita.

Suita de saloane pe care o oferim este menita sa raspunda tuturor cerintelor sofisticate ale clientilor nostri si chiar sa depaseasca asteptarile acestora.

Personalul prietenos, profesionist si cu vasta experienta organizatorica se va asigura ca evenimentul sa fie de exceptie si sa lase o impresie memorabila.

Spatiul de primire, cu o suprafata de 500 mp, confera o nota distinsa celor 4 saloane pe care le deserveste si pune la dispozitia clientilor, atat un spatiu de joaca pentru copii, cat si o garderoba.

Capacitate:
– New York (suprafata: 300mp, invitati: 150)
– Miami (suprafata: 300mp, invitati: 170)
– Hollywood (suprafata: 500mp, invitati: 240)
– Las Vegas (suprafata: 240, invitati: 140)

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image