Bella Foresta Arad

Ultima actualizare: 2 mai 2015 la ora 10:54

Bella Foresta Arad este un loc deosebit unde rafinamentul salii de evenimente se intrepatrunde atat de perfect cu frumusetea naturii autentice.

Este localizata in Padurea Vladimirescu, intr-un loc idilic, fiind una dintre cele mai frumoase locatii destinate organizarii de evenimente si a petrecerii timpului liber.

Avand la baza o experienta indelungata in organizarea de evenimente, va sta la dispozitiei pentru organizarea de nunti, botezuri, aniversari, petreceri private sau corporate, in cele doua sali cu capacitate de 100, respectiv 300 persoane.

Detine bucatarie proprie si bucatar cu experienta, fiind unul dintre cei mai apreciati din Arad.

La Bella Foresta, tarifele variaza in functie de tipul de eveniment, de numarul de persoane si de meniul solicitat. Acestea incep de la 120 lei / persoana, pana la 160 lei / persoana pentru meniurile all inclusive.

Ei cred ca dincolo de locatia deosebita este locul in care se manaca bine, marturie fiind multele aprecieri ale celor care le-au trecut pragul de-a lungul timpului.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image