Belvedere Grand Ballroom Clinceni

Ultima actualizare: 30 aprilie 2015 la ora 12:39

Belvedere Grand Ballroom este un salon pentru nunti si botezuri din Clinceni, remarcabil prin cadrul natural si atmosfera de poveste.

Este compus din 3 saloane destinate evenimentelor importante din viata dvs:

Salonul Crystal Water

– este deschis din vara anului 2011, avand deschidere la terasa si piscina.

Salonul Diamant

–  are o suprafata de 496 mp (16 m latime, 31 m lungime) si o capacitate de pana la 300 de locuri sau 750 in picioare.

Ambele saloane detin o parcare privata de 300 mp.

La lasarea noptii, invitatii se pot delecta cu un impresionant Barbeque sau pot comanda un splendid foc de artificii care se reflecta pe luciul apei.

Cei dornici de relaxare pot beneficia zilnic de plaja cu nisip de pe malul lacului, de plimbari cu ambarcatiuni nautice sau de pescuit sportiv. Pentru cei care vor sa-si petreaca cateva zile in natura, departe de zgomotul orasului, le punem la dispozitie 7 camere duble cu vedere la lac, dotate cu aer conditionat si tv.

Accesul la locatie se face astfel: pe Soseaua Bucuresti-Alexandria, in localitatea Bragadiru, se face la dreapta spre Clinceni in cadrul sensului giratoriu.

Alta varianta este pe Prelungirea Ghencea, se traverseaza soseaua de centura si se tine drumul principal prin Domnesti-Clinceni.


In oricare varianta de meniu va oferim:

Event Manager: serviciile noastre includ un Event Manager care se ocupa de voi de la prima intalnire pana la sfarsitul petrecerii. Cu profesionalism si rabdare vom gasi impreuna modul optim de realizare a viselor voastre.

Welcome pass around: Pentru un plus de rafinament ii intampinam pe invitatii vostri cu simpatice amuse bouche.

Organizati nunta intr-una din gradinile noastre? Atunci va puteti delecta oaspetii cu un spectaculos barbeque la lasarea noptii! Tasting pentru 2 persoane dupa ce ne-ati spus DA oficial. Tortul de nunta: retete delicioase gata de a fi gustate!

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image