Bistro Mon Cheri Bucuresti

Ultima actualizare: 12 ianuarie 2018 la ora 9:26

Cauți locul ideal pentru o petrecere privată sau pentru o masă alături de colegi sau colaboratori?

Vrei să organizezi o nuntă sau un botez de neuitat alături de oamenii pe care îi îndrăgești? Bistro Mon Cheri îți pune la dispoziție locația plină de farmec din strada Tudor Ștefan.

Te vei bucura de ambientul intim și primitor, de grija pentru fiecare detaliu în parte, ca și cum ai retrăi o veșnică duminică acasă la cei mai buni prieteni. Poate și de aceea, în 20 de ani, Bistro Mon Cheri a reunit generații de oameni frumoși, a fost martor la clipe de emoție pură, organizând evenimente semnificative din viața celor care i-au trecut pragul.

Cu o capacitate de 65 de locuri, la Bistro Mon Cheri poți avea nunta sau botezul la care ai visat, petrecerea pe care ți-ai dorit-o, evenimentul corporate pe care l-ai gândit în cele mai mici detalii.

Bistro Mon Cheri nu lasă nimic la întâmplare și are grijă de tot ce înseamnă calitate, ambient și prezentare. Vino să trăiești o experiență culinară aleasă și momente dintre cele mai plăcute. De 20 de ani, din dragoste pentru cei care ne încredințează clipe din viața lor.

Ne-am bucura să ne cunoaștem și să ne încredințați cele mai frumoase amintiri!


Ce îți oferim:
- Un spațiu intim și primitor, potrivit pentru o petrecere cu aproximativ 65 de invitați
- Un meniu variat, care poate satisface orice fel de gusturi și exigențe deoarece îmbină bucătăria internațională cu cea tradițională românească
- Produse proaspete, de foarte bună calitate, naturale, fără aditivi alimentari, fără arome sintetice sau coloranți, preparate în bucătăria noastră
- Deserturi delicioase, extrem de variate care cu siguranță vor fi vedetele oricărei petreceri
- Băuturi diverse, la alegere, de cea mai bună calitate
- Un loc impecabil, atent aranjat, în care veți dori să reveniți iar și iar
- Multă seriozitate și profesionalism, dar și căldura de care aveți nevoie pentru a vă simți minunat

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image