Bonton Events Bucuresti

Ultima actualizare: 4 ianuarie 2017 la ora 10:49

Bonton Events este o locatie amplasata pe Soseaua Nordului din Bucuresti, pe malul lacului Herastrau si ideala organizarii unei de nunti de poveste.

Cu un design unic, un personal experimentat si dedicat fiecarui eveniment privat sau corporate, venim in intampinarea dumneavoastra cu un meniu de nunta, adaptat oricarui tip de buget.

Indiferent daca alegeti ca petrcerea festiva sa aiba loc in noul nostru salon decorat inedit, in aer liber sau pe renumita terasa Bonton, un lucru este sigur: veti avea o priveliste uimitoare.

Detinem un personal profesionist si dedicat, care se va asigura permanent ca fiecare aspect al zilei sa fie exact asa cum v-ati imaginat.

Un meniu atent construit si adaptat dorintelor dumneavoastra, va lasa in urma amintirea a ceea ce va deveni aroma zilei. Fiecare moment special va fi imortalizat si inregistrat de echipa noastra foto-video. Avem posibilitatea de a da nuntii tale, cateva momente cu adevarat speciale, invitand artisti renumiti pentru a performa spre deliciul invitatilor.

Capacitate: 150-200 pax

Ce putem organiza:
-nunti
-petreceri de botez
-petreceri private si corporate
-conferinte, workshop-uri si expozitii


Servicii:
-organizare de eveniment
-hostess
-fotograf
-cameraman
-meniu personalizat
-cadouri personalizate
-artisti
-momente speciale regizate de Dean Caramzan

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image