Buftea Lake Resort

Ultima actualizare: 12 decembrie 2017 la ora 9:06

Buftea Lake Resort este locul în care ai parte de experiente de neuitat intr-o zona superba, plina de vegetatie, totul desfasurat pe o suprafata de aproximativ 30.000 de metri.

Pe langa amplasarea excelenta pe malul lacului, locatia dispune de conditii de cazare, 1 salon cu terasa si un cort pentru evenimente amplasat pe malul lacului si piscina.

Iti suntem alaturi in cele mai frumoase momente din viata ta, spunandu-ti povestea in cel mai inedit mod si organizandu-ti pana la cele mai mici detalii un eveniment asa cum ti l-ai imaginat.

Fie ca este vorba de cununie, petrecerea de nunta, sarbatoarea de botez a copilului tau, o aniversare sau un eveniment corporate, noi iti venim in intampinare cu o locatie unica, aflata foarte aproape de Bucuresti, pe malul lacului Buftea.

Oferta noastra nu se limiteaza la locatie si alegerea meniurilor. Avem pentru tine o lista completa cu servicii de consultanta.

Pornind de la conceptul american de wedding planner, profesionistii nostri iti vor fi alaturi pe tot parcursul procesului de pregatire. Acum ai o echipa specializata care va fi alaturi de tine organizandu-ti un eveniment de poveste!


Iti stau la dispozitie toate facilitatile complexului:
- restaurant Grillo si Terasa
- piscina
- activitati sportive (paintball, volei pe nisip)
- perete de escalada
- cazare in complex
- servicii complete de organizare evenimente, corporate si private

Evenimente sunt expertiza noastra si profesia noastra. Lasati experienta noastra sa lucreze in beneficiul vostru.Organizarea All-inclusive.
Consultatii nostri in evenimente va stau la dispozitie si va ofera suportul si expertiza necesara in planificarea si implementarea evenimentului dorit.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image