Capitol Grand Ballroom

Ultima actualizare: 28 aprilie 2015 la ora 22:18

Capitol Grand Ballroom se afla situat la marginea orasului Pitesti, intr-o zona linistita si usor accesibila.

Prin ambianta plina de stil si rafinament este o locatie selecta destinata celor mai importante evenimente.

Cu o bucatarie exceptionala, atat traditionala cat si internationala, intr-o atmosfera placuta si relaxanta, va puteti delecta cu cele mai rafinate preparate.

Sunt pregatiti sa va ofere servicii de prima clasa pentru evenimentele dumneavoastra, chiar daca este vorba despre o simpla petrecere privata sau o masa festiva de 450 de invitati.

Ofera posibilitatea organizarii urmatoarelor tipuri de evenimente:

– mese festive (nunti, botezuri si aniversari)

– evenimente corporate (cocktail-uri, receptii, intalniri de afaceri, seminarii sau conferinte)

– lansari de produse

Cuvintele care pot descrie pe scurt complexul Capitol sunt: stil, rafinament, eleganta si intimitate.

Profesionalismul, inalta tinuta si atmosfera relaxanta a intregului staff al restaurantului va promit o experienta unica in arta culinara.

Ambientul si meniul pot fi personalizate impreuna cu dvs. pentru ca evenimentul sa fie unic.


Saloane evenimente:

Medieval  (la parter) - ofera posibilitatea de a imbina elegantul intr-un cadru fermecator cu o rafinata paleta gastronomica, totul fiind organizat pana la cel mai mic detaliu sub lupa unei echipe de profesionisti. Pe mese se afla lampadare extrem de elegante, care se aprind, pentru o atmosfera pariziana.

Imperial (la etajul 1) - emana stil, calitate, seriozitate, multumita unei atmosfere de neuitat. Lumina naturala si feeria de lumini ce poate fi regizata in interiorul salii, spatiile largi, aranjamentele de marca recomanda din plin atmosfera Capitol.

Emerald Green (la etajul 2) - Culorile vii ale salonului si feeria de lumini fac atmosfera evenimentului una de neuitat. Salonul iti ofera posibilitatea de a face momentul unic pe care ti-l doresti inzestrat numai cu superlative.

AquaMarin - dispune de o superba piscina care confera evenimentului o grandoare de neegalat. Designul inovator, jocurile de lumini si atmosfera feerica se imbin intr-o ambianta de exceptie, potrivita atat pentru intalniri de afaceri, cine romantice, nunti, botezuri, cat si pentru evenimente deosebite, cocktail-uri, mese festive.

Ametist - un salon nou, dedicat in exclusivitate evenimentelor, decorat intr-o ambianta moderna si atragatoare. Reprezinta locul ideal unde va puteti organiza intalnirile si mesele de afaceri, aniversarile, nunta si orice eveniment important.

Diamond - culorile vii ale salonului si feeria de lumini fac atmosfera evenimentului una de neuitat. Aici gasiti intimitatea si placerea unei petreceri de calitate.

Residence - este locatia ideala pentru organizarea oricarui tip de eveniment festiv ca nunta, botez, eveniment corporate, banchet, dineu sau receptie.

Salonul Delfin (la parter) - este situat in curtea interioara langa piscina, fiind destinat in special pentru botezuri.

La Flora - destinat oricarui tip de eveniment festiv

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image