Casa Cernica Pantelimon

Ultima actualizare: 29 aprilie 2015 la ora 14:36

Casa Cernica este o locatie din Pantelimon, situata departe de agitatia si zgomotul orasului, in mijlocul naturii, fiind inconjurata de multa verdeata.

Serviiciile puse la dispozitie sunt inspirate din conceptul nuntilor in stil american.

Fiind o alegere de top a celebritatilor, acest concept denota, fara indoiala, eleganta, clasa si naturalete.

Capacitate:
Cort de lux Grande – 400 pax (are ca atuu principal stilul cameleonic, la fiecare eveniment transformandu-se in functie de povestea fiecarui client. Totodata permite invitatilor sa se relaxeze pe canapelele din gradina, la mesele de cocktail si sa se bucure de priveliste.)

Cort de lux Petite – 150 pax
Pentru orice nunta, botez sau cununie va garantam calitatea serviciilor prin adevarati profesionisti. Experienta bucatarilor nostri, atasata angajamentului de a utiliza numai produse proaspete si de calitate, formeaza baza succesului meniurilor pentru orice tip de eveniment.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image