Casa Jelen Arad

Ultima actualizare: 29 aprilie 2015 la ora 10:54

Casa Jelen Arad este o sala ultra moderna, dotata cu aer conditionat unde se pot organiza nunti, botezuri, cununii si aniversari la cele mai exigente cerinte, permitand amenajari deosebite.

Eleganta, bun gust, servire impecabila, savoare gastronomica si rafinament este ceea ce dorim sa va oferim de fiecare data cand hotarati sa petreceti momente de neuitat in incinta Complexului Casa Jelen.

Va asteptam la doi pasi de centrul orasului, intr-o cladire moderna, spatioasa si usor accesibila, atat dinspre strada Mihai Eminescu cat si dinspre Parcul Reconcilierii.

Dispunem de un spatiu foarte generos oferind clientilor eleganta unui restaurant de prima mana, a unui salon de nunti modern, intimitatea Clubului Jelen precum si exuberanta si racoarea terasei de vara.

Salile sunt dotate cu aer conditionat si mobilier personalizat iar atmosfera este una relaxanta.

Pana in prezent, aici s-au organizat peste 500 de nunti, botezuri, banchete, receptii, prezentari de produse, mese rotunde, seminarii.

Asadar avem experienta relevanta pentru ca succesul oricarui gen de eveniment public sa fie garantat iar dumeavoastra sa doriti sa reveniti. Va oferim o combinatie de discretie, eleganta, pret avantajos si profesionalism.

Unul dintre marile noastre avantaje este ca venind la Casa Jelen nu veti avea probleme cu parcarea. Pe majoritatea strazilor din jurul comlexului, parcarea publica este gratuita si suficienta pentru un numar mare de masini.


Dispunem de:

- Salon de nunti -  capacitate 200 invitati
- Restaurant - capacitate 50 invitati

- Club Jelen (bar si cafenea) - capacitate 35 locuri
- Terasa de vara - cu capacitate 80 locuri.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image