Castel Events Center Brasov

Ultima actualizare: 19 aprilie 2016 la ora 17:03

Castel Events Center este o locatie premium din Brasov, amplasata in mijlocul naturii unde va puteti implini visul de a avea o nunta ca-n povesti.

Prin echipa noastra aveti acces la o curte deosebita unde invitatii se pot relaxa pe parcursul petrecerii. Cortul de evenimente este decorat specific si dotat cu sistem performant de incalzire.

Dispunem de bucatarie, bar, huse de scaune si mese, terasa si o curte decorata special pentru pozele de neuitat, un peisaj deosebit care va va asigura o petrecere de vis.

Pentru a va usura organizarea va sugeram, dar fara sa va impunem atat modalitati de decorare a salii cu aranjamente florale, artificii, invitatii, marturii cat si formatie cu DJ si fotografi profesionisti, punandu-va la dispozitie modele din activitatea lor.

Capacitate: 300 pax


Servicii:
- consiliere si consultanta
- decoratiuni interior cu teme deosebite
- cununie in aer liber
- formatie si DJ
- foto si video
- bucatarie si bar
- curte decorata

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image