Centrul de Evenimente Bucuresti

Ultima actualizare: 28 decembrie 2017 la ora 9:59

 • DSC_1687
 • poza1
 • poza-2
 • Tort
 • IMG_0234
 • Deko-prezidiu
 • Decor-masa
 • DSC_2494
 • DSC_1803
 • DSC_1693
 • poza7

CENTRUL DE EVENIMENTE BUCUREȘTI (CEB) este conceptul nostru – rezultat din nevoia de a inova un spațiu cu acoperire națională, spațiu care să poată satisface toată aria de evenimente științifice, culturale, politice, sportive, educative, etc.

În acest sens centrul nostru poate susține tot felul de activități precum: simpozioane, întruniri, team-building, training, banchete, nunți, serbări, tabere de copii și tineret, activități sportive și de recreere.

Situat în partea vestică a Bucureștiului la umbra și mireasma pomilor de tei a pădurii Țegheș, în apropiere de răcoarea râului Argeș și a lacului Mihăilești, pe o suprafață de 2,5 Ha, la numai 25 minute de centru și aeroportul Otopeni, CEB dispune de toate utilitățiile necesare pentru orice soi de eveniment mai sus amintit.

Poziția acestui centru a fost atent selectată în așa fel încât activitățile să poată fi suplimentate cu plimbări pe jos în pădure, pescuit, scăldat, etc.

Așadar CEB s-a gândit atent și reprezintă soluția completă pentru evenimentele dumneavoastră. În general, tot acest gen de evenimente implică mult efort, pe care suntem gata să-l preluăm pentru dumneavoastră.

În acest sens am pregătit o echipă de tineri entuziaști care poate veni în ajutorul desfășurării în bune și mulțumitoare condiții a evenimentelor dumneavoastră.

Organizare nunți, botezuri & aniversări
Doar câteva momente din viața noastră sunt așa de prețioase încât le poți înșira ca perle strălucitoare pe firul vieții. Frumusețea acestora o putem savura multă vreme. Umple-le cu emoție, bunăvoie și bucurie! Alege locația noastră la marginea pădurii și răsfață-te deplin împreună cu cei dragi!

Sala de evenimente România
Facilități:
– 500 de locuri (format Seminar)
– 240 de locuri (format Nuntă)
– Scenă de prezentări & discursuri
– Internet wireless gratuit
– Foyer 300m pătrați (banchete, recepții, mese festive, etc.)
– Sistem de sonorizare
– Sistem de climatizare
– Snack bar & Cafeteria

Sala de evenimente Oslo
Facilități:
– 250 de locuri
– Mese de studiu
– Aer condiționat
– Internet wireless
– Proiector și ecran de proiecție
– Flipchart

Sala de evenimente Berlin/Roma
Facilități:
– 150 de locuri
– Mese de studiu
– Aer condiționat
– Internet wireless
– Proiector și ecran de proiecție
– Flipchart


Cele două săli de conferințe și evenimente precum și foyer-ul de întâmpinare vă stau la dispoziție cu dotările specifice. Acestea au fost gândite pentru tot confortul și atmosfera potrivită evenimentelor dumneavoastră.

Fie că este vorba de decor, lumini, scenă, sunet sau imagine nu ezitați să cereți ajutorul specialiștilor noștri pentru pregătirea spațiilor conform nevoilor dumneavoastră.

În acest scop complexul este dotat cu spații de odihnă și relaxare, la marginea complexului este pădurea Țegheș, iar la 10 minute.

În cadrul complexului, pe perioada evenimentelor, se pot servi gustări calde și reci, cafea, băuturi răcoritoare, etc. Pentru mese complete puteți folosi serviciul nostru de catering unde beneficiați de flexibilitate maximă cu privire la meniu.

Centrul de Evenimente, Nunți și Conferințe București a fost dotat cu locuri de parcare special amenajate pentru dumneavoastră și oaspeții evenimentului dumneavoastră.

Nu trebuie să vă faceți griji de costuri pentru că acestea au fost onorate prin încrederea pe care ne-ați acordat-o și prin recunoștința noastră pentru că ați ales Centrul de Evenimente, Nunți și Conferințe București.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image