Centrum Ballroom & Conference Ploiesti

Ultima actualizare: 22 mai 2019 la ora 17:45

Bun venit la CENTRUM, locul in care orice eveniment devine MEMORABIL, atat de memorabil incat veti dori sa reveniti.

IN CENTRU
Da, este amplasat in centrul orasului Ploiesti, pe Bulevardul Republicii, nr. 65, la etajul intai al Casei de Cultura a Sindicatelor, deoarece este important ca evenimentele dumneavoastra sa fie mereu în centrul atentiei, sa fie remarcate si apreciate.

UN MIC DETALIU FACE DIFERENTA
Un plus de eleganta reprezinta pentru noi o prioritate atunci cand gandim evenimentul dumneavoastra. Fie că vă doriti o intalnire corporate sau o petrecere privata, distinctia si stilul CENTRUM sunt intotdeauna acele detalii care fac diferenta, care au drept scop ca un eveniment sa devina MEMORABIL.

Decorul, de un rafinament aparte, a fost conceput pentru a incanta cele mai exigente gusturi. Inca de la intrare, oaspetii sunt intampinati de un lobby ce este destinat socializarii intr-un cadru relaxant.

UN SPATIU GENEROS
La CENTRUM va bucurati de o suprafata cu deschidere ampla, ce ofera libertate totala in desfăsurarea evenimentelor, putand fi amenajata atat pentru conferinte, cat si pentru petreceri private.

LUMINA, CULOARE, SUNET
Da, aceste trei elemente sunt esentiale pentru succesul unui eveniment si au fost atent studiate atunci cand am gandit arhitectura CENTRUM. O lumina ce poate fi adaptata oricarui eveniment, o culoare ce incanta privirea invitatilor si un sunet de inalta rezolutie. Toate aceste detalii sustin un eveniment MEMORABIL.

IDEI MEMORABILE
La CENTRUM primiti intotdeauna o consiliere profesionista si totodata beneficiati de un pachet complet de servicii integrate si bine gandite, astfel incat sa transformam dorinta dumneavoastra intr-un eveniment MEMORABIL. Pentru programele artistice, scena si ringul de dans pot fi configurate in functie de necesitatile dumneavoastra.

Capacitate:
Evenimente corporate: 300 pax
Evenimente private: 200 pax


Va oferim consultanta pentru organizarea evenimentului, gama de servicii este diversificata si poate fi adaptata cerintelor fiecarui client.

Ne ocupam de amenajarea salii, oferim consiliere in vederea decorarii acesteia, alegerii cofetariei, a aranjamentelor florale, formatiei, serviciilor foto si video.

Meniurile sunt personalizate in functie de specificul evenimentului, iar o echipa dedicata si specializata in arta gastronomica se asigura ca preparatele servite sa fie intodeauna proaspete, la cel mai inalt standard de rafinament.

Putem oferi si servicii auxiliare printre care enumeram:
- aranjamente florale
- decorarea salii
- invitatii, meniuri, plicuri
- cadouri personalizate (insigne, marturii)
- candy bar, fantana de ciocolata, sculptura in gheata, gheata carbonica
hostess, ursitoare, magician, dansatori
- inchiriere limuzina

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image