Club Look Alba Iulia

Ultima actualizare: 28 aprilie 2015 la ora 22:15

Club Look Alba Iulia dispune de 2 sali de nunti si alte evenimente, dotate ultramodern, elegante, perfecte pentru evenimentele importante din viata dumneavoastra.

Salonul mare are capacitatea de 300 de locuri, pretabil pentru evenimente extinse, nunti, intruniri, etc., iar salonul mic are capacitatea de 60 locuri.

Accesul in cele doua saloane se face direct din strada, fara a interactiona cu clientii si activitatile desfasurate in Club.

Meniurile pe care le propunem sunt la preturi avantajoase, la o calitate ireprosabila, cu produse atat din bucataria romaneasca cat si din cea internationala.

Dispunem de personal: bucatari, ospatari, chelneri de inalta calificare, fapt care asigura reusita evenimentelor pe care le organizati aici. Saloanele pot fi rezervate si separat!

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image