Complex Agronomie Bucuresti

Ultima actualizare: 3 august 2017 la ora 11:54

Complex Agronomie Bucuresti este destinat atat organizarii de nunti, botezuri cat si a  petrecerilor cu teme traditionale.

Scoate in evidenta ospitalitatea specific romaneasca prin preparatele traditionale si serviciile de un inalt profesionalism, asigurate prin pasiunea si spiritul ospitalier.

Salon Rustic
– are o capacitate de 180 de persoane,asigurand servicii complete: decor,formatie,momente speciale la cele mai bune preturi.

– confortul din salon este sporit datorita instalatiilor de fum, aparatelor de aer conditionat, dar si de sistemul profesionist de sonorizare, camuflate perfect in ambianta traditionala a hanurilor din secolele de mult trecute,ambianta care se remarca prin mobilierul din lemn:pereti,scaune,mese,precum si multitudinea de trofee si animale impaiate care intregesc decorul,oferind invitatilor nostri o experienta culinara si traditionala autentica.

Salon Albastru
– inspira un aer elegant si sofisticat, fiind destinat atat organizarii de nunti si botezuri cat si evenimentelor mondene precum:prezentari de moda sau glamour events, dotat cu o capacitate de 300 de locuri, lumini spot reglabile, precum si o multime de oglinzi ce intensifica senzatia de eleganta.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image