Complex Casa Alex Snagov

Ultima actualizare: 5 ianuarie 2018 la ora 20:20

Complex Casa Alex, te invita sa petreci evenimente de neuitat alaturi de cei dragi, intr-un loc ce iti va lasa o amintire placuta si iti va naste dorinta de a reveni cu fiecare ocazie.

Reuneşte într-o ambianţă reconfortantă şi selectă toate ingredientele pentru o nunta de poveste în Snagov. Profesionalismul seviciilor precum şi personalul dedicat satisfacţiei clientului sunt doar câteva din calităţile care ne reprezintă şi ne recomandă ca un Complex Turistic de 3 stele.

Experienta de peste opt ani in domeniul culinar, a insemnat pentru noi o perfectionare indelungata, obtinand astfel preparatele delicioase pe care astazi ti le oferim cu drag. Echipa noastra de bucatari si ospatari tineri, va avea grija ca tu sa petreci cat mai multe clipe placute savurand mancarurile pregatite atent, cu indemanare si cu mult suflet.


- HOTEL RESTAURANT: Cazare si sortimente culinare deosebite
- Organizare Evenimente: Nunti, Botezuri, cununii, Corporate Events
- Sport relaxare indoor outdoor: Piscina,Bowling,Tenis de Camp si de Masa,Biliard

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image