Continental Forum Arad

Ultima actualizare: 2 mai 2015 la ora 10:53

Continental Forum Arad este un hotel de 4 stele, confortabil si elegant, care ofera cazare in Arad persoanelor ce calatoresc in scop de afaceri si pentru relaxare.

Este cel mai mare hotel care ofera  pe langa  servicii de cazare de 4 stele si facilitati de organizare de evenimente private sau corporate si conferinte.

Indiferent de tipul evenimentelor pe care doriti sa le organizati: private, corporate, aici veti gasi o echipa profesionista care va ofera asistenta completa in planificarea in cel mai mic detaliu al evenimentului.

Sunt pregatiti sa va fie alaturi la evenimentele importante din viata personala (nunti, botezuri, banchete, aniversari). Localizarea centrala al acestui hotel in Arad, saloanele elegante, servirea prompta, calitatea si finetea meniurilor, sunt atributele care ii recomanda.

Salile destinate organizarii de nunti ale hotelului sunt dispuse pe 3 niveluri si reprezinta cea mai buna alegere din Arad.

Salonul Panoramic
Este situat la ultimul etaj al hotelului si ofera o priveliste unica asupra orasului, impresionand prin eleganta clasica a mobilierului alb din lemn masiv.
Capacitatea salonului este de pana la 200 persoane la masa si 300 persoane la receptii.
In timpul verii, terasa salonului este locul ideal pentru o cina romantica in doi sub clar de luna.

Salonul Mezanin
Situat deasupra lobby-ului cu scari elegante din marmura si vedere spre parcul din fata hotelului, acesta este locatia perfecta pentru evenimente de pana la 220 persoane.
Salonul este modular putand gazdui si evenimente mai mici, de pana la 100 de persoane.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image