Cris Restaurant Bucuresti

Ultima actualizare: 29 aprilie 2015 la ora 11:25

Cris Restaurant este o locatie situata in vecinatatea aeroportului Baneasa din Bucuresti, fiind potrivit pentru a organiza evenimente de familie sau corporate.

Cu un decor elegant, o echipa dedicata si multa seriozitate, majoratul tau, logodna, nunta, botezul sau orice alta petrecere data in cinstea un moment important vor fi neasteptate si incomparabile.

Construita in centrul unei gradini cu plante exotice, terasa restaurantului Cris, poate fi alegerea ideala daca doriti sa luati masa in natura, impreuna cu prietenii sau familia.

Salonul incapator, ospitalier si stralucitor, datorita liniei sale arhitecturale inedite de trunchi de con, permite asezarea meselor intr-o linie perfect circulara.

Spatiul pentru dans, aflat in centrul salii gazduieste pana la 150 de invitati, iar parcarea proprie permite accesul a 50 de masini.

Alegand locatia noastra vei intelege cat de usor este sa ai un eveniment reusit, remarcabil, asa cum ti-ai dorit.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image