Crystal Lake Ballroom Giroc

Ultima actualizare: 30 aprilie 2015 la ora 13:33

Cate persoane vor veni la evenimentul pe care doriti sa-l organizati? Daca sunt sute, ar putea fi o problema. Nu insa si atunci cand totul se intampla la Crystal Lake Ballroom.

Capacitatea impresionanta a acestei sali si dotarile de lux pe care vi le punem la dispozitie vor transforma orice nunta sau banchet intr-un eveniment de gala care ii va impresiona pe invitatii dumneavoastra.

Nimic nu este lasat la voia intamplarii, de la discretie si siguranta pana la planificarea in cel mai mic detaliu a ceremoniilor exterioare si interioare.

Peisajul superb si  intinderea de apa luminata feeric pe timp de noapte vor contribui si ele la imaginea de paradis care ii va bucura pe cei prezenti.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image