Crystal Palace Ballrooms

Ultima actualizare: 30 aprilie 2015 la ora 12:19

Crystal Palace Ballrooms este locul in care atitudinea se intersecteaza cu aptitudinea, in care organizarea intalneste perfectiunea, iar flexibilitatea genereaza satisfactia.

Marcat de distinctie si rafinament, cel mai elegant centru de evenimente al Capitalei, va introduce intr-o atmosfera fie clasica, fie eclectica, prin intermediul personalitatii estetice a fiecareia dintre cele 6 Sali ce au deja referinte de succes in organizarea oricarui tip de eveniment, de la cele corporate cum ar fi congrese, seminarii, simpozioane, conferinte, training-uri, pana la cele private.

Prin capacitatile salilor, acestea pot acoperi integral plaja evenimentelor de orice dimensiuni, de la 80 pana la 1200 de participanti, in functie de SET-up-ul dorit: TEATRU, standing sau sitting.

Complexul dispune de trei bucatarii proprii, dotate cu echipamente de ultima generatie, toate preparatele fiind produse in house si nu aduse in sistem catering, din exteriorul locatiei. Bucatarul sef isi revendica o vasta experienta gastronomica de mai bine de 20 de ani, dintre care 10 ani de perfectionari la Paris si Londra.

Un alt punct forte al Crystal Palace Ballrooms il reprezinta, indiscutabil, parcarea extrem de spatioasa, cu o capacitate efectiva de garare a pana la 350 de autoturisme, serviciile de parcare fiind acordate gratuit.

Crystal Palace Ballrooms dispune de 6 Sali, dintre care primele 4 sunt identice ca structura si dimensiuni, elementul distinctiv al acestora fiind culoarea mochetei, respectiv a candelabrului. Acestea sunt salile Viena, Roma, Atena si Londra, in deplin acord cu atmosfera transmisa de specificul fiecareia dintre capitalele al caror nume il reprezinta.

Accesul in fiecare dintre Sali se realizeaza printr-un foyer spatios, extrem de elegant, avand o suprafata de 150 mp, acesta fiind utilizat pentru intampinarea invitatilor. Suprafata generoasa a Salilor, insumand 352 mp la parter este completata de o loja rafinat decorata, intinzandu-se pe o suprafata de 152 mp, astfel incat suprafata totala utila a oricareia dintre Sali este de 504 mp.

Inaltimea impresionanta a spatiilor, design-ul elegant si somptuozitatea candelabrelor tuturor celor 5 Sali sunt elementele ce imprima unicitatea design-ului Crystal Palace Ballrooms.

Cea mai spatioasa sala, BUCURESTI BALLROOM, are o suprafata de 810 mp si comunica direct cu Sala Londra, aceasta din urma putand deveni foyerul primeia, in cazul evenimentelor de mari dimensiuni, evenimente ce depasesc 1000 de participanti.


Echipamente disponibile:
Sisteme de sunet si lumini, RGB-uri, Moving head-uri, videoproiectoare de rezolutie mare, ecrane digitale, plasme, sistem de lumini arhitecturale.

Echipa de consultanti Crystal Palace Ballrooms este in masura sa va propuna solutii referitoare la design-ul interior al salii, la aranjamentele florale, la sistemul de lumini arhitecturale sau la programul artistic, intr-un cuvant sa va customizeze cerintele, sa va faca propuneri personalizate care sa atinga rigorile de confort ale specificului oricarui eveniment, ținand bineinteles cont de bugetul alocat acestuia.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image