Del Conte Sighisoara

Ultima actualizare: 9 iunie 2018 la ora 11:16

Organizare evenimente Sighisoara – nunti, botezuri, conferinte, petreceri firma.

Ne dorim ca fiecare eveniment organizat in cadrul locatiei noastre sa fie la inaltimea asteptarilor dvs.

Rafinamentul salii de evenimente si calitatea serviciilor pe care vi le oferim, sunt elementele cheie pentru reusita evenimentului dumneavoastra.

Eleganta locatiei, meniurile de buna calitate, ambianta calda, sonorizarea si muzica de buna calitate, asigurarea aerului proaspat si climatizarea in toata locatia sunt doar cateva din rigorile de care tinem seama in cadrul evenimentelor organizate de noi.


Nu exista limita care sa nu poata fi depasita pentru multumirea clientilor nostri. Si chiar daca am gasit reteta prin care putem oferi evenimentul prin deliciul unei mese la preturi accesibile, tot ne mai raman in meniu cateva ingrediente tentante cum ar fi valorile estetice si respectul pentru client.

Sala de evenimente situata in Sighisoara are o capacitate de 350 de locuri. Locatia noastra este deschisa atat clientilor care-si doresc un eveniment de amploare cat si acelora care prefera o petrecere intima.

Servicii:
- candy bar
- Fum greu si artificii
- Filmare, poze si muzica

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image