Exclusiv Events Ramnicu Valcea

Ultima actualizare: 30 aprilie 2015 la ora 14:30

  • Exclusiv-Events-Ramnicu-Valcea-1
  • Exclusiv-Events-Ramnicu-Valcea-2
  • Exclusiv-Events-Ramnicu-Valcea-3
  • Exclusiv-Events-Ramnicu-Valcea-4
  • Exclusiv-Events-Ramnicu-Valcea-5
  • Exclusiv-Events-Ramnicu-Valcea-6
  • Exclusiv-Events-Ramnicu-Valcea-7
  • Exclusiv-Events-Ramnicu-Valcea-8

Exclusiv Events Ramnicu Valcea incerca sa va ofere servicii complete in ceea ce priveste organizarea evenimentului. Incepand de la locatie, decoratiuni, aranjamente florale, artisti, focuri de artificii, meniu si tort pana la mult asteptata luna de miere, in cazul nuntilor.

Echipa noastra de specialisti in organizarea de evenimente va realiza strategia decomunicare si de monitorizare a petrecerii, oferindu-va asistenta pe toata durata desfasurarii.

Noi nu doar va coordonam nunta, botezul sau cununia ci va ajutam si sa-i stabiliti tematica sau conceptul incercand astfel sa fim cat mai aproape de dorintele, bugetul si necesitatile dumneavoastra.

Salonul Exclusiv Events are o capacitate de aproximativ 600 de invitati, in cazul in care comoditatea este unul din principiile de baza.

Spatiul strategic partitionat cuprinde ring de dans, spatii garderoba, foaier si scena pentru artisti. 200 de locuri de parcare deservesc locatia.


La cererea clientului, putem asigura diferite servicii si accesorii precum: aranjamente florale si decoratiuni nunti (mese si prezidiu), ornamente mese, scaune etc., invitatii, servicii foto si video, lumini, sonorizare, animatori si dj, focuri de artificii si limuzina.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image