Foto Cabinet Bucuresti

Ultima actualizare: 21 decembrie 2017 la ora 9:12

Un loc mai atipic pentru o petrecere cu adevarat memorabila. Aspect luxuriant si boem, decorat fabulos, in Centrul Istoric pe Lipscani. Doua saloane mari, unul in stil frantuzesc, celalalt eclectic oriental. Alte doua camere pentru servire, hol primire, camera de retragere, curte interioara. Total 200 mp.

Pretabil pentru reuniuni, lansari, conferinte, concert, petreceri private. Optim 50-60 persoane. Maxim 120. Minim 30.

In paralel, FotoCabinet este singurul studio in care va puteti face o fotografie dupa toate canoanele de frumusete de odinioara.

Costume, mise-en-scena. Lucram in tehnica sepia sau colorat manual (suntem sigurii din Europa care mai coloram cu mana fotografiile). Locul poate gazdui reuniuni aniversare extraordinar de distractive cu sedinta foto si servire.


FotoCabinet este singurul studio în care vă puteţi face o fotografie după toate canoanele de frumuseţe de odinioară. Aici aveţi prilejul de a redescoperi sărbătorescul unui ritual pierdut: vizita la fotograf, veţi regăsi parfumul clasic al Bucureştiului de altă dată şi veţi căpăta dispoziţia ideală pentru a poza.

Artistul fotograf vă aranjează imaginea în faţa aparatului de fotografiat precum un croitor bun potriveşte o haină pe om. Dintr-o astfel de fotografie veţi privi peste ani şi ani în ochii nepoţilor şi a stră-stră-nepoţilor D-voastră.

Pentru că o adevărată fotografie are menirea de a străbate timpul şi este întotdeauna un prilej de frumoase reverii.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image