Galeria Events Bucuresti

Ultima actualizare: 29 decembrie 2017 la ora 11:43

Atmosfera locatiei si cadrul in care nunta se va sarbatori, confectionarea aranjamentelor pentru modelele si/sau nuantele propuse de clienti, pentru a oferi evenimentului un concept unitar personalizat, meniurile avand preparate delicioase si apetisante ca aspect spre a fi savurate si nu risipite acest deziderat sta la baza diverselor variante de meniu propuse, disponibilitatea noastra in asigurarea tuturor aspectelor ce conteaza pentru voi. Si surprize pentru toti mirii ce ne bucura cu privirea lor.

Descris ca avand o „eleganta cuminte” salonul ii convinge repede pe multi dintre cei care ne trec pragul. Fiindca aici poti alege ce vei face la nunta: fie vei sta pe terasa, savurandu-ti cocktailul, fie vei dansa, fie vei face o baie in piscina. Facand ce vrei, n-ai cum sa nu te simti bine.

Apoi, degustarea meniurilor, pe langa complimentele adresate bucatarului, ne aduce convingerea ca petrecerile noastre vor fi de succes. Caci, cum se spune in bransa: sa cante muzica, dar dupa ce muzica s-a oprit, daca mancarea n-a fost buna, nimic n-a fost bun.

Asezare mese:
Aspectul restaurantului este de obicei construit cu mese rotunde, cu 8 locuri, iar pentru miri, masa rotunda poate fi mica, cu patru locuri, sau mai mare.

Fetele de masa si husele scaunelor sunt din tafta, tacâmurile stilate, paharele elegante de cristal, suflate, iar vesela este din portelan fin. Pentru decorul meselor pot fi alese vaze din sticla fie rotunde, fie inalte, fie cilindrice, pentru orice aranjament floral. Deasemenea, se pot alege sfesnice sau suporturi de lumanari.

Buna servire va fi indeaproape urmarita de seful de receptie, care va urmari respectarea caietului de sarcini al fiecarui eveniment, va urmari pregatirea restaurantului pentru servirea preparatelor in programul stabilit si la temperatura adecvata, va coordona personalul de servire pentru un serviciu grijuliu, elegant si rapid.

Lumini:
Folosirea luminilor arhitecturale are rolul de a transforma o locatie intr-una feerica, creeand o atmosfera spectaculoasa.

Puteti schimba folosind luminile arhitecturale culoarea salii, a peretilor, puteti lumina personalizat anumite elemente cum ar fi masa protagonistilor evenimentului, tortul , ringul de dans, trupa care canta.

Se pot folosi fascicole de lumina, pentru a proiecta luminos un logo, sau un nume, sau pentru a lumina in mod placut intrarile si iesirile din sala de evenimente, sau se poate raspandi o lumina difuza, pentru un ambient extraordinar ce va schimba evenimentul intr-unul in care toti invitatii se vor simti altfel, de o maniera pe care tu o vei alege.

Astfel, vor putea fi obtinute diverse efecte. Printre acestea, pornind de la o culoare statica se pot obtine diverse nuante ale acesteia, ce se succed la diverse viteze. In timpul cinei, lumina va fi statica, iar in timpul diverselor melodii, aceasta se va estompa pentru ringul de dans. Fascicolele de lumina se pot interschimba pentru ringul de dans, in ritmul muzicii.

Pot fi folosite luminile ambientale plasate sub masa de prezidiu a mirilor, dand o nota eleganta si feerica. Acest fel de lumini se pot folosi si pentru bar. Mesele invitatilor pot fi luminate cu diverse culori, prin folosirea ledurilor proiectate pe ele, creeand un ambient lounge.

Mai multe detalii precum si consiliere puteti obtine de la furnizorul pe care noi tinem sa vi-l recomandam. Acesta are un portofoliu bogat, precum si o serie intreaga de evenimente transformate in cel mai fericit mod.

Pretul pentru luminile arhitecturale este unul redus pentru clientii nostri.

Luna de miere:
Fie ca veti vrea sa va lasati amprentele undeva in nisip , pe o plaja de vis, fie ca veti vrea sa escaladati unul din varfurile pline de pitoresc, sau ca veti vrea poate o vacanta inedita, va invitam sa ne impartasiti gandurile voastre, iar noi vom veni nu numai cu o oferta care se va intalni cu gandul vostru, ci ne vom constitui in agentul vostru de voiaj al nuntii, pentru a bifa in mod pozitiv fiecare dorinta a voastra, a mirilor.

Voi doar sa numiti dorintele voastre. De restul ne ocupam noi. Orice e posibil, cat de putin, sau cat de mult!

Venim si ne laudam si cu o experienta de 10 ani in turism, pentru a va convinge sa-ndrazniti si sa-ncercai voiajul nuntii cu Galeria Events

Buchetul miresei:
Pentru a obtine un rezultat bun cu buchetul vara, ar trebui sa alegeti flori tipice de sezon, si acestea sa fie tratate, astfel încât acestea sa poata rezista la caldura în timpul zilei.

Pentru cele care cauta un buchet mai romantic, dar nu vor s? incerce culori vii de vara, bujorii sunt o alegere excelenta. Ca trandafirii, sunt albi, dar, de asemenea, pot fi mai multe variante de culoare roz si liliac cu nuante, creând un buchet romantic si foarte feminin.

În cele din urma, chiar si în timpul verii pentru cei carora le place sa merga pe clasic, calele nu pot merge gresit: floare alba, sofisticata si rafinata, reaminteste puritate si eleganta.

Pentru aranjamentele florale ce vor decoral sala si mesele, te poti sfatui cu consilierul nostru, ce poate interpreta ideile tale si care poate lucra in limita bugetului tau pentru flori, astfel incat sa creeze aranjamentele florale pe care ti le-ai imaginat, visand la cum va arata nunta ta.

Florarul te va ajuta sa alegi cele mai potrivite flori care sa completeze schema culorilor evenimentului si stilul acestuia. Noi propunem un interviu initial cu florarul, in urma caruia vei putea compara abordarea acestuia cu stilul tau, care sunt serviciile oferite si preturile propuse.

Tortul pentru nunta:
Torturile reprezinta un moment special, considerat uneori „punctul culminant” al serii.

Acesta trebuie sa fie unic, special, sa fie delicios de savurat. El trebuie sa exprime emotia momentului.

Pentru a va inspira, va prezentam mai jos unele modele de torturi de nunta. Pentru a va alege, insa discutati si cu furnizorii pe care noi ii recomandam cu incredere pentru deliciile pe care le-am tot incercat la ei.

Meniu nunta:
În general, mirii sunt cei care decid ce vor include în meniul de nunta, selectand felurile de mâncare în primul rând în functie de gusturile proprii, dar si în functie de gusturile invitatilor si de bucataria traditionala locala.

Meniul pentru o nunta poate fi clasic, cuprinzand cateva feluri de mancare, insa abundente, sau mai flexibil, cuprinzand o gama de gusturi variate si numeroase. Adesea, orice decizie luata pentru meniul de nunta este sustinuta si de recomandarea de bucatarului-sef

Cheia succesului petrecerii este meniul, iar acesta necesita o planificare atenta în timpul pregatirilor. Meniul ar trebui sa fie abundent, dar echilibrat. Cu siguranta personalul locatiei va poate sfatui, chiar si în alegerea tipului de servire ales pentru nunta voastra.

Poate va gânditi ca unui meniu bogat de nunta ii corespunde un cost pe masura, dar exista modaliti de a organiza o petrecere cu stil fara a cheltui o avere, alegand meniuri rafinate, la un pret accesibil.

Va putem asista in alegerea meniului, astfel incat in functie de locul ales, programul de zi sau de noapte, stilul evenimentului, sa personalizam fiecare detaliu, iar finalul sa fie o receptie perfecta!

Scrie-ne un mail pe [email protected] si-ti vom trimite variantele noastre standard pentru meniul nuntii.


Ce capacitate are sala de evenimente?
Capacitatea salii este de 250 locuri pentru un eveniment tip cocktail si 200 locuri la mese rotunde.

Petrecerile tematice pot fi organizate?
Desigur, sala a fost gandita pentru a putea detine functionalitati multiple, interschimbabile. Spre exemplu, detinem proiectoare multiple ce pot schimba designul peretilor.

Se poate inchiria sala si aduce mancare in sistem catering?
Desigur, trebuie doar sa stabilim perioada si in functie de aceasta si pretul contractului. Bucataria complet utilata va vine in ajutor si va poate fi pusa la dispozitie.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image