Grand Hotel Italia Cluj

Ultima actualizare: 28 ianuarie 2017 la ora 9:52

Grand Hotel Italia este o locatie premium, de 5 stele situata in Cluj-Napoca. Dorinta noastra este de a oferi cea mai incredibila zi, iar invitatilor o experienta pe care nu o vor uita niciodata.

Oricine isi doreste o nunta cum nu s-a mai vazut, intr-un cadru deosebit care sa completeze fastul organizarii si eleganta participantilor. O cununie in aer liber, continuata de o petrecere in interiorul unei sali grandioase poate fi exact ceea ce v-ati imaginat.

Personalul profesionist va este alaturi pentru a transforma evenimentul dumneavoastra in unul memorabil.

Wedding plannerii nostri vor sti sa va sugereze cele mai bune solutii, indeplinindu-va fiecare dorinta, iar impreuna cu chefii si patiserii vor pregati propuneri adaptate la exigentele fiecarui oaspete.

Va oferim scena perfecta pentru petrecerea dumneavoastra. Eleganta spatiilor exterioare si interioare va vor transforma nunta intr-un eveniment de neuitat.

Capacitate saloane:
-Firenze: 150 pax
-Foyer: 260 pax
-Venetia: 600 pax
-Muse: 600 pax

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image