Hotel Astoria Alba Iulia

Ultima actualizare: 2 mai 2015 la ora 10:48

Stil, rafinament, lux, eleganta, servicii promte, discrete si de calitate: asa se poate descrie in cateva cuvinte Astoria Hotel Alba.

Hotelul este asezat intr-o zona linistita si putin afectata de noxe. Spatii verzi generoase  inconjoara cladirea, iar accesul este extrem de facit, direct la DN1.

De remarcat este Curtea Interioara la care au acces si nerezindentii hotelului.

Astoria Hotel are 30 de spatii de cazare, din care 18 camere cu 2 paturi, 11 camere cu pat matrimonial si un apartament, mobilate elegant si cu elemente de decor moderne, care incalzesc si apropie spatiul si sufletul locatarului.

Daca v-ati hotarat sa oficiati ceremonia de casatorie intr-o gradina fastuoasa, atunci trebuie sa fie neaparat Astoria. Casatoriile in gradini unde paleta de culori „picteaza” cel mai spectaculos tablou de nunta pot deveni o amintire pentru o viata, invitatiilor dumneavoastra. Gradina hotelului este ambianta perfecta pentru o nunta de vis.

Evenimentul nu trebuie sa fie neaparat un spectacol, o „parada” a banilor si a tinutelor extravagante si foarte scumpe. Adesea simplitatea si originalitatea sunt doua elemente definitorii, care garanteaza succesul unui eveniment. Alegeti sa organizati o nunta care sa aiba amprenta personalitatii voastre.

Fiind unul dintre cele mai importante momente, voi sunteti personajele principale si puteti face ca totul sa fie desprins dintr-un basm, scris chiar de voi. Acest eveniment deosebit trebuie sa ramana in memoria voastra de-a lungul intregii vieti.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image