Hotel Batca Dragasani

Ultima actualizare: 2 mai 2015 la ora 12:31

Hotel Batca este o locatie din Dragasani ce ofera posibilitatea organizarii oricarui tip de eveniment.

Arhitectura deosebita, un proiect de design de exceptie si finisajele la cele mai inalte standarde de calitate impreuna cu echipa proprie de profesionisti vor transforma evenimentul dvs. intr-un vis.

Situat intr-o zona plina de verdeata, Hotel Batca pune la dispozitie parcare privata, centru de cazare si un impresionant spatiu pentru desfasurarea evenimentelor de familie sau corporate.

Salonul dispune de instalatie de filtrare si conditionare a aerului, cu aport de aer proaspat, ring de dans incapator, instalatie audio si garderoba, iar mesele rotunde de 10 – 12 sau 14 persoane vor da clasa petrecerii dvs.

La cerere oferim servicii adiacente, precum aranjamentul salii, dj, formatie, etc.

Restaurantul nostru se poate adapta si are meniuri pentru orice buget, dar seriozitatea si profesionalismul personalului ramanand acelasi mereu, adica un comportament impecabil.

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image