Aflat in apropierea centrului vechi, Hotel Camino va invita impreuna cu cei apropiati sa petreceti intr-o atmosfera intima clipe de neuitat.
Cele 340 de locuri puse la dispozitia dumneavoastra in interiorul locatiei in cele 2 sali, impreuna cu alte 50 pe care Restaurantul Camino le ofera pe terasa si 80 din Gradina de Vara, constituie un spatiu flexibil, potrivit atat unor evenimente mondene, intalniri de afaceri, dar si nuntilor, botezurilor sau diverselor reuniuni cu cei apropiati.
Restaurantul Camino ofera o destinatie unica si un loc ideal de intalnire pentru cea mai importanta zi din viata si nu este alta ca ziua nuntii.
Pentru mireasa, mire, familiile şi prietenii lor, vor oferi o amintire care va dura pentru totdeauna. Stilul unic si formatul nuntii pot fii „sarea si piperul” care vor face din aceasta importanta zi una de neuitat.
Infiintat in anul 2003, Restaurantul Camino a creat din locatiile sale un loc in aceeasi masura sofisticat dar si familiar, pe fundalul metropolei Basarabilor. A reusit sa ajunga pe scena culinara din Curtea de Arges, pentru stabilirea unei traditii de bun-gust prin profesionalism si calitate.
Fie ca ar fi vorba despre o cina intima pentru doua persoane, un eveniment corporatist sau o petrecere cu cei apropiati, pot adapta oferta oricarei ocazii.
Indemanarea si priceperea bucatarilor de a pregati preparate atat din bucataria traditionala cat si din cea intenationala, pentru aceste meniuri, vor contribui la reusita evenimentul fiind o incantare pentru invitatii dumneavoastra.
Meniurile de nunta propuse nu sunt variante standard, ele pot fi personalizate pentru a fi exact pe placul dumneavoastra (se poate concepe un meniu personalizat).
Preparate din peste:
- File de pangasus cu mosaic de legume
- File de cod cu ierburi aromate
- File de salau parizian in sos de capere si lamaie
- Rondele de somon la gratar cu sos de busuioc verde
- Salau prajit in spuma de bere
- Pastrav la gratar
- Pastrav prajit
- File de cod primavera (in crusta verde, pesmet, patrunjel, ulei de masline, parmesan praf)
Garnituri pentru preparatele din peste:
- Ratatouille de legume, legume la abur, piure de broccoli, cartof natur, legume la gratar, ciuperci sotate
- Risotto cu legume, risotto primavera, risotto cu ardei rosu, orez chinezesc cu jumari de ou, cartofi dofinoise, cartofi dulci cu ceapa
- Biban de mare in crusta de ierburi
- Rulou de biban de mare si somon servit cu trio de risotto si sos de busuioc verde
Sarmale:
- Sarmalute argesene cu afumatura, ardei iute si mamaliguta
- Sarmalute bucovinene
- Sarmalute in foi de vita
Friptura:
- Grill asortat (cotlet de porc + piept de pui)
- Muschi de porc + pulpe de pui dezosate la gratar
- Muschi de porc impanat la tava
- Frigarui asortate
- Rulou de porc umplut cu ciuperci de padure
- Pulpa de rata confiata
- Pulpa de curcan confiatata
- Duo de rata cu muschi de vita
- Muschi de vita la gratar
- Cotlet de miel la gratar
- Piept de pui in crusta de parmesan
- File royal (muschi de vita, ficat de gasca, sos de vin rosu)
Garnituri friptura:
- Cartofi taranesti, cartofi aromatic, cartofi cu rozmarin, cartofi pai, cartofi wedgies, piure de cartofi, risotto cu legume, sote de ciuperci, orez cu legume, legume la gratar, broccoli, legume aburinde
Salate:
- Salata de varza alba cu marar, salata de varza alba si rosie, salata de muraturi taranesti, salata de gogosari murati, castraveciori murati, salata de castraveti cu usturoi, salata verde, salata de rosii cu branza, salata de rosii cu ceapa, salata asortata de legume proaspete.
