Hotel Casa Muresan Brasov

Ultima actualizare: 2 mai 2015 la ora 12:30

Hotel Casa Muresan este o locatie de 3 stele pentru evenimente de familie sau corporate, amplasata intr-o zona centrala si linistita a orasului Brasov.

Daca planificati o nunta, un botez, o cununie, Hotel Casa Muresan se va dovedi gazda perfecta, venind in intampinarea exigentelor dvs. cu pachete personalizate pentru organizarea oricarui tip de eveniment.

Va punem la dispozitie 3 sali cu o capacitate de 250, 100 si respectiv 60 de invitati.

Totodata venim in intampinarea dvs. cu accesorii si decoratiuni pentru sala, aranjamente florale, baloane, efecte speciale, invitatii, marturii si obiecte personalizate… tot ceea ce aveti nevoie pentru a face din evenimentul dumneavoastra unul memorabil.

Grijile dvs. vor deveni grijile noastre, ocupandu-ne cu responsabilitatea si profesionalismul ce ne caracterizeaza si ne ofera pozitia de lider in domeniu.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image