Hotel Central Plaza Piatra Neamt

Ultima actualizare: 2 august 2017 la ora 12:36

Hotel Central Plaza este o locatie eleganta de 4 stele, situat in Piatra Neamt. Redefineste conceptul de bun-gust si rafinament, fiind inconjurat de un cadru natural, spectaculos si proaspat.

Hotelul are 14 etaje si inglobeaza intr-un tot unitar 155 de camere, 2 restaurante, crama, sali de conferinta, business-center, bar&biliard.

Aici poti regasi savoarea bucatelor traditionale moldovenesti, stropite cu vin fiert si voie-buna in Crama Domneasca, spre care cobori din zona principala de acces a restaurantului Clasic.

Momentele speciale din viata dumneavoastra le putem gazdui in saloanele Clasic si Avantgarde intr-o ambianta de lux si eleganta, care alaturi de serviciile atente vor face din clipele petrecute aici, amintiri de neuitat.

Cele doua saloane au fost special create pentru a gazdui petreceri cu adevarat reusite, fie ca sunt evenimente sociale importante, nunti, botezuri, petreceri, intalniri de afaceri, prezentari de companie, conferinte de presa, workshopuri, seminarii sau spectacole de moda.

Capacitate:
-Salon Clasic: 350 pax (decor stilat si plin de personalitate)
-Salonul Avantgarde (imbina generozitatea spatiului cu sistemul de iluminat inovativ si tesatura eleganta si naturala a peretilor)


Info: Atmosfera restaurantelor este completata cu muzica live, meniuri de mare rafinament culinar si servicii impecabile.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image