Hotel Crowne Plaza Bucuresti

Ultima actualizare: 1 august 2017 la ora 4:03

Hotel Crowne Plaza Bucuresti face parte din lantul Inter Continental Hotels Group care detine peste 4500 de hoteluri la nivel mondial. In Romania, Crowne Plaza apartine grupului Ana Hotels.

Centrul nostru de conferinte si facilitatile de servire a meselor intr-un cadru privat, va ofera solutia ideala pentru evenimentele dvs. si garantia reusitei lor. Majoritatea salilor beneficiaza de lumina naturala.

Avem cea mai frumoasa si primitoare gradina din oras si oferte atractive pentru luna de miere in oricare dintre hotelurile Crowne Plaza, Intercontinental si Holiday Inn din lume.

Coordonatorul nuntii are cele mai noi informatii din domeniu si va va ghida pentru a planifica fiecare detaliu, tinand cont de gusturile voastre: tematica, paleta de culori, decorul meselor si al scaunelor, aranjamente florale, programul de divertisment, meniurile, invitatiile, rezervarea camerelor pentru oaspeti.

De la un eveniment restrans, la unul grandios, va suntem alaturi si va asiguram cele mai frumoase experiente pentru invitatii dumneavoastra.

CROWN BALLROOM
– este situata la parterul hotelului, dispune de parcare proprie cu 30 de locuri si intrare separata. Are o suprafata totala de 355 mp si poate gazdui pana la 450 de persoane. Este compusa din 3 partitii mai mici care pot fi combinate pentru a creea un cadru flexibil pentru reuniuni, receptii, mese festive, prezentari de moda, lansari de masini, nunti, botezuri sau orice alt tip de evenimente.

ORHIDEEA
– are suprafata de 159mp si capacitatea maxima de 80 de persoane. Se poate imparti in doua sali mai mici cu ajutorul unor pereti despartitori mobili astfel incat se poate utiliza pentru mai multe tipuri de evenimente si numar de persoane.

PRIMAVERA
– cu o suprafata de 160mp si o capacitate de 120 de persoane este o sala ideala pentru orice tip de eveniment, fie nunti, botezuri, petreceri particulare, fie conferinte, lansare de produs sau cocktailuri.

MAGNOLIA
– dispune de o terasa generoasa, inconjurata de gradini verzi.  Are 160mp si o capacitate maxima de 200 de persoane, dispune de posibilitatea impartirii in doua sali cu ajutorul unor pereti mobili: Magnolia 1 si Magnolia 2 cu suprafata de 80mp si capacitatea de 80 de persoane fiecare. Poate gazdui atat evenimente corporate, cat si nunti, botezuri sau petreceri private.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image