Hotel Decebal Bucuresti

Ultima actualizare: 2 mai 2015 la ora 12:23

Ai de organizat un eveniment? Vrei sa-ti organizezi nunta intr-un mediu intim, prietenos? Doresti sa marchezi botezul noului membru al familiei tale intr-un cadru perfect? Ai ajuns unde trebuie!

La Hotel Decebal din Bucuresti gasesti servicii profesionale, atentie la detalii si preturi pe masura. Nu ezita sa ne ceri acum oferta noastra pentru a beneficia de un eveniment de vis.

Atmosfera creata in cadrul locatiei este perfecta pentru nunti. Hotelul Decebal este capabil sa iti ofere serviciile selecte dorite pentru unul dintre cele mai importante momentele pe care le vei trai.

Iti punem la dispozitie un meniu special ales si pregatit de unii dintre cei mai experimentati bucatari din domeniu. Atentia noastra la detaliile nuntii tale va sedimenta acest moment in memoria invitatilor pentru totdeauna.

Locatia dispune de un spatiu de 250 de locuri pentru organizarea evenimentelor de toate tipurile. Organizat pe doua etaje, dispune de terasa si este locul perfect pentru botezul copilului tau.

Muzica pusa la dispozitie de Hotel Decebal este pe toate gusturile si va satisface pana si pe cei mai selectivi oaspeti.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image