Hotel Hanul cu Berze

Ultima actualizare: 2 mai 2015 la ora 10:49

Hotelul Hanul cu Berze este situat la intrarea in Alba Iulia pe malul raului Mures. Ofera clientilor sai o atmosfera calda, primitoare si produse culinare din bucataria traditionala romaneasca.

Dispune de trei restaurante: unul in inccinta hotelului cu o capacitate de 50 de locuri si alte 2 restaurante separate, avand cate 250, respectiv 120 de locuri, pretabile pentru organizarea unor evenimente deosebite: nunti, botezuri, petreceri, conferinte etc.

Pune la dispozitia clientilor 30 de camere dotate la standarde europene, fiecare avand paturi duble, baie proprie cu dus, televizor si frigider.

Confortul este completat de linistea oferita de pescaria proprie situata pe malul raului Mures unde se poate pregati un gratar in aer liber.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image