Hotel Insieme Grand Resort Dambovita

Ultima actualizare: 2 mai 2015 la ora 11:34

Hotel Insieme Grand Resort este un concept unic in Romania, amplasat intr-un loc incarcat de istorie, beneficiind de un cadru pitoresc, reprezinta alegerea perfecta pentru petrecerea unor clipe de neuitat.

Suntem situati la doar 45 de km de Bucuresti, in Pitaru, satul natal al lui Nicolae Grigorescu si te invitam sa descoperi un peisaj mirific, demn de penelul celebrului pictor.

Cele mai importante evenimente din viata dumneavoastra se pot transforma in clipe de neuitat, datorita profesionalismului, serviciilor de calitate, si atentiei pentru detalii in organizarea evenimentelor.

Va punem la dispozitie un restaurant cu capacitatea de 250 de persoane, alaturi de cele mai diverse meniuri, adaptate specificului petreceri. Suntem in permanenta preocupati sa raspundem exigentelor dumneavoastra, de aceea, in restaurantul nostru folosim produse de cea mai buna calitate, cu precadere bio, inclusiv din productia proprie.

Indiferent de specificul evenimentului privat (nunta, botez, cina festiva, aniversari, petrecerea burlacilor/burlacitelor; seri tematice) echipa noastra va ofera intotdeauna consultanta de specialitate si cele mai bune solutii in organizarea petreceri dumneavoastra.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image