Hotel Intercontinental Bucuresti

Ultima actualizare: 2 mai 2015 la ora 12:05

Hotel Intercontinental Bucuresti este o locatie de 5 stele si un simbol al capitalei. Cu peste 1500 de metri patrati alocati spatiilor de evenimente, parcare subterana si de suprafata si sali cu un decor variat, poate gazdui pana la 1500 de oaspeti.

Cele 13 sali de evenimente disponibile beneficiază de acces la internet wireless si prin cablu, precum si echipament tehnic modern (sonorizare, ring de dans, ecran si videoproiector).

Sala Ronda este una dintre cele mai mari si mai impresionante sali de bal ale hotelului Intercontinental, putand gazdui pina la 270 de persoane invitate la nunta.

Sala Fortuna situata la etajul 21, a fost renovata recent si beneficiaza de o priveliste unica asupra orasului, echipament tehnic de ultima generatie si decor modern. Poate gazdui pana la 120 de persoane, fiind recomandata evenimentelor mai mici: botezuri, cununii etc.

Sala Rapsodia iese in evidenta prin eleganta candelabrelor si picturilor, fiind ideala pentru nunti sau botezuri cu pina la 90 de invitati.

Meniurile sunt concepute de echipa noastra de bucatari, astfel incit sa satisfaca atat preferintele traditionale, cat si gusturile rafinate.

Pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie memorabil, va punem la dispozitie o intreaga echipa de profesionisti in organizarea de evenimente. Ei va vor ajuta cu sfaturi si propuneri potrivite pentru solicitarile si bugetul de care dispuneti.

Si pentru ca ne dorim sa fiti fericiti si fara griji in ziua nuntii, v-am pregatit cadouri de care speram sa va bucurati impreuna si oferte speciale pentru voi si invitatii vostri.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image