Hotel La Cetate Pitesti

Ultima actualizare: 23 iunie 2016 la ora 16:36

Hotel La Cetate este o locatie din Pitesti, construita in anul 2011 care te surprinde prin maretie si arhitectura (in forma unei cetati medievale).

Daca iti doresti o experienta unica, salile de evenimente pot fi alegerea potrivita.

Saloane:
Imperial (capacitate: 300 pax)
– se distinge prin inaltimea maiestuoasa, mesele luminate individual si piscina interioara luminata festiv. Dotat complet cu instalatie de climatizare (aer conditionat si ventilatie) confera un standard de confort din clasa LUX.

Regal (capacitate: 400 pax)
– sala pentru evenimente private sau corporate de amploare. Va sta la dispozitie impreuna cu o echipa profesionista de oameni care se pun in slujba dvs pentru a organiza totul in cele mai mici detalii. Dotata complet, cu aer conditionat si ventilatie, ofera conditii de lux pentru orice tip de petrecere.

Old Painting Pub (capacitate 80pax)
– restaurantul de puteti alege dintr-o gama diversificata de bauturi fine si de calitate, dar unde puteti sa serviti si o mancare mereu proaspata si atent pregatita pentru a satisface gusturile si celor mai exigenti clienti! In vederea organizarii unor evenimente, pub-ul se transforma

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image