Hotel President Baile Felix

Ultima actualizare: 30 ianuarie 2017 la ora 13:01

Hotel President este o locatie de 5 stele din Baile Felix, amplasat intr-un cadru natural de exceptie (la lizierea padurii), ideal pentru a se organiza o nunta de poveste. Aici puteti sarbatori impreuna cu cei dragi orice tip de petrecere privata sau corporate.

Salonul de nunta este unic si gata sa satisfaca prin decorul lui pretentios, avand mese dreptunghiulare asezate in forma de raze. Ringul de dans este amplasat in centrul salii, astfel incat niciun invitat sa nu stea cu spatele. Serviciile ipreprosabile si bucataria delicioasa face ca sala sa corespunda celor mai inalte cerinte, garantand un eveniment de exceptie.

Va oferim posibilitatea de a opta pentru un meniu traditional sau unul extravagant, in functie de buget si preferinte.

Capacitate salon: 350 pax


MODALITATI DE REZERVARE A DATEI PENTRU EVENIMENT:
Dupa o degustare prealabila de catre dumneavoastra a preparatelor culinare oferite, se va intocmi o anexa la contract care va cuprinde meniul ales si pretul acestuia, anexa care va fi semnata si acceptata de beneficiar.

Inainte cu 5 zile de evenimentul programat, beneficiarul trebuie sa comunice numarul final de meniuri, numar care se va si achita la sfarsitul evenimentului.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image