Hotel Ramada Nord Bucuresti

Ultima actualizare: 2 mai 2015 la ora 12:02

Hotel Ramada Nord este o locatie de 4 stele, situat intr-o zona linistita, rezidentiala in partea de nord a Bucurestiului.

Salile noastre moderne si multifunctionale sunt disponibile atat pentru evenimente de familie (nunti, botezuri, cununii), dar si corporate:

Sala de bal Diamond
Este cea mai mare incapere destinata banchetelor, cu o capacitate de 540 m2, care poate fi extinsa cu inca 430 m2. Un avantaj important al salii este suprafata sa generoasa, datorita careia se pot gazdui evenimente mari si unice (de pana la 800 de persoane).

Gratie faptului ca are acces la exterior, in sala se poate expune un autoturism sau un obiect agabaritic, ceea ce este greu de realizat in alte tipuri de locatii.

Am conceput sala incat sa corespunda cerintelor si asteptarilor clientilor nostri. A rezultat astfel o incapere moderna care poate gazdui o gama variata de evenimente, cum ar fi: lansari de masini, petreceri moderne cu atmosfera de club (lumini, loc special pentru DJ, sonorizare), prezentari de moda cu podium, diferite evenimente pentru companii, botezuri si nunti deosebite.

Sala Diamond are deschidere catre o mica gradina special creata pentru a da o nota unica evenimentelor ce au loc aici.

Sala Sapphire
Este o sala destinata in special cursurilor si intalnirilor de afaceri restranse. Poate fi folosita si ca loc de joaca pentru copiii invitati la diferite evenimente private care au loc in sala de bal Diamond. Situata in proximitatea acesteia, sala Sapphire va ofera avantajul de a va supraveghea micutii, in cazul in care nu optati pentru o persoana desemnata in acest scop.

Sala Agate
Este cea mai mica dintre salile de intalniri ale hotelului, fiind destinata in special intrunirilor private sau interviurilor, datorita confidentialitatii si intimitatii pe care le ofera.

Salile Opal, Topaz, Onyx, Quartz
Fiecare din salile de conferinta mentionate sunt foarte potrivite pentru organizarea de intalniri, traininguri, conferinte de presa sau diverse alte evenimente. Sunt decorate in stil clasic, cu un mobilier practic si in acelasi timp  confortabil si sunt echipate cu videoproiector si ecran de proiectie. De asemenea, pentru a veni in intampinarea clientilor nostri, putem procura la cerere flipchart-uri si alte materiale pentru a crea cadrul perfect desfasurarii evenimentelor.

Executive Boardroom
Este situata la ultimul etaj, imediat langa Executive Lounge. Sala a fost creata special pentru intalniri la nivel inalt, interviuri televizate sau conferinte de presa restranse. Ofera o vedere panoramica de exceptie.

Sala Emerald
Este situata la ultimul etaj al hotelului Ramada Bucuresti Nord. Dotata cu lumina naturala, ofera o vedere panoramica a imprejurimilor. Datorita acestor atribute, poate fi folosita pentru toate tipurile de intalniri: cursuri, seminarii, conferinte si alte evenimente corporative.

Sala de bal Crystal
Avand o suprafata de 400 m2, se distinge prin somptuoasele candelabre si decoratiuni Swarovski, precum si prin esenta de lemn nobil ce imbraca peretii.

Beneficiaza de lumina naturala si de toate dotarile necesare ce confera flexibilitatea organizarii unor evenimente unice intr-un aranjament personalizat. Cu ajutorul unui perete mobil izolat fonic, sala de bal poate fi impartita in 4 sali de conferinta oferind posibilitatea organizarii a 4 evenimente independente simultan.

Club Amethyst
Are o suparafata de 330 m2 si a fost creata special pentru a se adapta oricarui scenariu, fie el clasic, modern sau extravagant. Este o sala moderna cu finisaje si decoruri deosebite in nuante de mov si argintiu si sisteme de iluminat in diferite culori. Poate fi divizat in 3 sali de conferinta independente de un perete mobil izolat fonic si perfect incadrat in designul salii.

La Hotel Ramada Nord experienta unor servicii excelente intr-o atmosfera eleganta si confortabila ii face pe oaspetii nostri sa se simta intotdeauna ca acasa.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image