Hotel Ramina Timisoara

Ultima actualizare: 2 mai 2015 la ora 11:37

Hotel Ramina din Timisoara este considerat de catre clienti ca fiind o atragatoare locatie de nunta datorita facilitatiile oferite.

Situat intr-o zona ferita de agitatia orasului, hotelul pune la dispozitia clientiilor sai o parcare generoasa ca spatiu, camerele ce se regasesc deasupra restaurantului, dar cel mai important, o sala de nunta fara stalpi de sustinere ce sa optureze vizibilitatea de la mese, cu o capacitate de 170 de locuri si cu ring de dans ideal pentru cei ce stiu sa se distreze.

Personalul restaurantului va ofera si aranjarea salii, reusind sa va scuteasca de o grija, astfel viitorul cuplu sa aiba timp pentru detaliile finale si lista de invitati.

Pentru meniul de nunta restaurantul propune 3 variante menite sa va multumeasca asteptariile: Clasic, Ramina si Ramina Gold.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image