Hotel Sheraton Bucuresti

Ultima actualizare: 6 ianuarie 2017 la ora 16:33

Hotel Sheraton din Bucuresti este o locatie premium, de 5 stele amplasat pe Calea Dorobantilor 5-7. Saloanele restaurant cu facilitati moderne va asteapta cu decoratiuni impresionante, spatii amenajate special pentru dans si servicii de cea mai buna clasa.

Ne vom asigura ca cea mai importanta zi din viata dumneavoastra sa fie speciala si cu adevarat memorabila, incepand din prima clipa.

Avem posibilitatea de a gazdui pana la 220 de invitati, oferind un foaier generos si terasa exterioara, perfecte pentru momente intime.

Spune Da celor mai savuroase creatii culinare, pregatite special pentru nunta visurilor tale.

Inspirate din cele mai rafinate gusturi si preparate ridicate la rang de arta, aveti posibilitatea de a va personaliza meniurile cu diverse stiluri culinare, avand la dispozitie o gama larga de preturi, pentru toate bugetele.

Capacitate:
Platinum Ballroom – 60 pax
Iridium Ballroom – 220 pax
Arizona – 60 pax
Colorado – 60 pax

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image