Hotel Tecadra Voluntari

Ultima actualizare: 3 ianuarie 2018 la ora 10:33

Amplasat la numai 15 min de aeroportul Otopeni si 10 min de Aeroportul Baneasa, in linistita zona rezidentiala Baneasa-Pipera, din partea de Nord a Bucurestiului, Hotel Tecadra, chiar si numai prin pozitionarea sa, este o alegere minunata pentru orice tip de eveniment privat sau corporate: nunta, botez, cununie.

Capacitate:
– salon: 70 pax
– Crama Moldavita: 140 pax

Hotelul TECADRA functioneaza in baza Brevetului de turism cu nr.14975 emis la data de 29.04.2009 pentru activitatea de hotel si a Brevetului de turism cu nr.11048 emis pe data de 24.02.2006 pentru activitatea de restaurant.


Ai un eveniment (nunta, botez, aniversare) si cauti o locatie ideala unde sa nu ai nevoie de prea multe pregatiri pentru a fi asa cum ti-ai dorit?

La TECADRA gasesti de toate: fie ca este vorba de un eveniment corporate fie ca este vorba de un eveniment cotidian Hotelul iti pune la dispozitie toate facilitatile de care ai nevoie:
- O sala de conferinte dotata cu echipamente de ultima generatie
- Crama Moldovita
- Restaurantul TECADRA cu locul de joaca alaturat si frumoasa terasa de vara
- intregul nostru colectiv va avea grija ca totul sa iasa perfect si de la prima intalnire sa ramanem mereu impreuna.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image