Jubile The Ballroom Decebal

Ultima actualizare: 30 aprilie 2015 la ora 12:27

Jubile The Ballroom este format din profesionisti care de-a-lungul timpului au inteles ca atentia dedicata in totalitate in organizarea evenimentelor este cea mai importanta pentru ca totul sa iasa perfect.

Va pun la dispozitie o ampla lista de servicii: Aranjamente florale, Baloane, Decoruri personalizate, Cadouri personalizate si marturii, Invitatii, Meniuri , Cartonase personalizate, Bar de fructe, Cascada de ciocolata, Sculpturi in gheata, Hostess, Servicii de paza, Dj, Lumini , Sonorizare, Traducere simultana, Animatoare, Dansatori profesionisti, Actori, Servicii foto si video, wedding planner.

Jubile J`Adore Decebal – se intinde pe 270 mp si are o capacitate de 170 de persoane sitting si 350 de persoane standing. Salonul se remarca prin unicitatea obiectelor de decor. Artisti plastici, scenografi si designeri au reusit sa creeze un concept special, mare parte dintre decoruri fiind lucrate manual de catre acestia. Fiecare detaliu al locatiei a fost stabilit in cel mai mic amanunt in asa fel incat sa creeze o atmosfera calda, rafinata si in acelasi timp moderna.

Jubile Je T`Aime  Decebal – conceput cu multa inspiratie si daruire de echipa de designeri, unde au conceput un spatiu perfect echilibrat, menit sa satifaca si cele mai extravagante gusturi. Locatia iti pune la dispozitie 245 mp si o capacitate de 130 de persoane sitting si 250 de persoane standing. Cromatica salii este pusa in valoare de formele drepte si accentele de culoare care creeaza o ambianta calda, primitoare si plina de stil.


- NU percepem taxa ospatari
- NU percepem chirie sala
- bucatarie proprie
- acces facil la mijloacele de transport in comun
- pachete optionale (decoratiuni speciale, sorbetto, show barman, dansul mirilor, hostess, cvartet, foto-video, valet parking)

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image