Jubile The Ballroom Pipera

Ultima actualizare: 30 aprilie 2015 la ora 12:29

Jubile The Ballroom Pipera este format din profesionisti care de-a-lungul timpului au inteles ca atentia dedicata in totalitate in organizarea evenimentelor este cea mai importanta pentru ca totul sa iasa perfect.

Le Reve Pipera
Suprafata: 250mp
Capacitate: 150pax sitting – 250pax standing

Design original, unde verdele crud, culoarea accent in designul interior al sali, ce simbolizeaza dinamism si energie, vine in intampinarea nevoii omului modern de a se bucura si a sarbatori in mijlocul naturii. Salonul beneficiaza de lumina naturala prin iluminatorul din tavan ce ofera o atmosfera speciala oricarui eveniment.

L’Amour Pipera – Jubile
Suprafata: 300mp
Capacitate: 170pax sitting – 350pax standing

Designul interior in culori calde este imbogatit de stralucirea candelabrelor si de elementele decorative. Salonul beneficiaza de o terasa privata, perfecta pentru relaxare si socializare.


- NU percepem taxa ospatari
- NU percepem chirie sala
- bucatarie proprie
- acces facil la mijloacele de transport in comun
- pachete optionale (decoratiuni speciale, sorbetto, show barman, dansul mirilor, hostess, cvartet, foto-video, valet parking)

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image