La Gondola Bucuresti

Ultima actualizare: 3 august 2017 la ora 16:49

La Gondola este o locatie din Bucuresti, ideala pentru organizarea de petreceri private, aniversare sau evenimente clasice.

Cu o capacitate de pana la 160 persoane, salonul cu pereti vitrati care se pot deschide pe timpul verii, cu acces pe ponton, zona lounge, fiind potrivit pentru cei care doresc sa se bucure de natura, de lac si de o priveliste minunata.

Va oferim pachete all inclusive: basic, gold, diamond si platinum, preturile variind in functie de locatia aleasa si numarul invitatilor.

Aveti posibilitatea de a va crea propriul meniu, potrivit evenimentului dvs.

Fie ca va doriti un meniu traditional romanesc, cu specific international sau un meniu fusion, echipa noastra va raspunde cu promptitudine, prin personalizarea ofertei solicitate.

Stim cat de importante sunt micile detalii mai ales pentru viitoarele mirese, de aceea noi va vom oferi toate cele necesare pentru a realiza o nunta de vis.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image