Le Château Bucuresti

Ultima actualizare: 14 august 2017 la ora 8:55

Le Château, cel mai elegant complex destinat ceremoniilor de gala si evenimentelor exclusiviste, și-a deschis porțile în centrul Bucureștiului, în primăvara lui 2015.

Rezultat al unor investiții substantiale, noul spațiu ridică standardele în domeniu, oferind organizatorilor de evenimente facilități fără precedent în acest moment.

Localizat în zona Pieței Alba Iulia, Le Château a fost gândit, încă din faza de proiectare, pentru a răspunde celor mai exigente nevoi și pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor unui public elevat, atent la cele mai mici detalii.

Aceste nevoi au fost întâmpinate atât prin finisajele somptuoase si dotarile de exceptie, cât și prin interioarele generoase, potrivite unor evenimente de amploare.

În designul Le Château, stilul modern se impletește cu luxul clasic, strălucirea se reflecta în pardoselile ample din marmura intarsiată și picturile murale, iar volumul este oferit de coloane cristaline și candelabre impunătoare.

Într-un mod discret si eficient, Le Château este dotat cu cea mai avansată tehnologie pentru evenimente de succes: sistem digital de check-in pentru invitați, Wi-Fi de mare viteză, servicii de supraveghere video interioară și exterioară cu camere HD, echipamente profesionale complete de sonorizare, microfoane wireless tip conference, pupitru speaker, efecte de lumini si proiectie ce includ lumini de scenă, lumini ambientale inteligente și lumini arhitecturale, proiector profesional, laser show, plasme de mari dimensiuni și un impunător ecran de proiecție.

Le Château se mândrește cu un salon de evenimente de 500 de metri pătrați, la care se adaugă cei 260 de metri pătrați ai terasei și un lobby generos. Pentru conferințe, spectacole si prezentari de înaltă ținută, sala principală beneficiază de o scenă impunatoare de 130 de metri pătrați, demnă de un adevarat teatru, accesibilă printr-o scară elegantă.

Facilitățile oferite de Le Château acoperă absolut orice necesitate pentru ca evenimentele organizate în acest spațiu sa atingă perfecțiunea: echipamente si logistica de exceptie, un chef executiv de talie internațională, o terasă multifuncțională care poate fi amenajată pentru cocktailuri si actiuni în aer liber, locuri proprii de parcare, un generos apartament DeLuxe si nu in ultimul rand, o echipa dedicata, formata din cei mai buni si experimentati profesionisti.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image