Luxury Mansion Bucuresti

Ultima actualizare: 26 decembrie 2017 la ora 10:05

Cauti o locatie exclusivista destinata evenimentelor private! Vrei sa organizezi o receptie, un teambuilding, o nunta sau un botez?

Iti doresti un party extravagant? Vrei ca acea zi speciala de propria onomastica sau a unei persoane dragi, sa fie serbata impresionant, cu stil?

Burlaci / burlacite ? Stim ce va doriti: LAS VEGAS, PARIS, LONDRA, toate intr-o singura locatie de neuitat. Luxury Mansion este o locatie deosebita, ideala, pentru amintiri memorabile!

Va oferim cazare in 5 camere luxoase, toate fiind dotate cu aer conditionat, tv, baie proprie.

Vila amenajata cu mult gust are un club dotat cu sistem de muzica si lumini, bar, living generos, bucatarie, jacuzzi, camera de agrement, iar la exterior un spatiu deschis, mirific, plin de culoare, “garnisit” cu baldachine si sezlonguri, unde puteti savura bauturi rafinate: cocktail-uri, sampanii, vinuri. De asemenea daca vremea permite puteti lua masa pe marginea piscinei.


Preturi: in functie de perioada din saptamana, numarul de persoane si tipul de eveniment.

Pe scurt, ce oferim: petreceri private, house party, onomastici, nunti, botezuri, team building, meetinguri, filmari, sedinte photo, pool party.

→ Pentru informatii& rezervari: 0784.668.383 – Catalin
Email : [email protected] / [email protected]

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image