Majestic Events Satu Mare

Ultima actualizare: 13 februarie 2018 la ora 18:43

Majestic Events va ofera o noua dimensiune a luxului si serviciilor de calitate. Experimentati grandoarea, eleganta si stralucirea!

Centrul de organizare evenimente si echipa sa profesionista va stau la dispozitie pentru a organiza intr-un salon de evenimente, cea mai frumoasa seara, pana la cele mai mici detalii.

Pachete pentru nunti si botezuri
Meniul, servirea si atmosfera sunt, fiecare in parte, la fel de importante pentru a construi evenimentul perfect. La MAJESTIC Events si Restaurant aducem in plus experienta noastra in organizarea de evenimente, dobandita in ultimii 10 ani.

Alege pachetul preferat! Iti punem la dispozitie meniuri de nunta si botez, pentru toate gusturile si tot atatea emotii.

Capacitate: 450 pax


Noi ne ocupam de tot
Am proiectat un spatiu ireprosabil ce functioneaza dupa rigorile unui restaurant de lux dar care se adapteaza la cerintele unei locatii pentru orice tip de eveniment: organizare botez, organizare nunta, organizare revelion, organizare evenimente corporate, organizare receptii, organizare evenimente mondene, dineuri, degustari de vinuri, prezentari de moda sau orice fel de alte tipuri de festivitati.

Unic. Special. Memorabil. Evenimentul tau.
Evenimentul tau este despre tine, iar responsabilitatea noastra este sa exprimam acest lucru.

Misiunea noastra in organizare evenimente este de a defini unicitatea fiecarei manifestari de acest tip la care participam ca organizatori. Spatiul Majestic Events este proiectat pentru a exprima cu fidelitate dorintele si emotiile invitatilor nostri, fie ca sunt sau nu formulate cu exactitate.

Ne-am specializat in organizare evenimente pentru a sustine cerintele invitatilor nostri si, mai mult decat atat, pentru a veni in intampinarea acestora cu solutii potrivite si optiuni creative.

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image