Metropolitan Club & Events

Ultima actualizare: 30 aprilie 2015 la ora 12:22

Metropolitan Club & Events este situat in vecinatatea zonei rezidentiale Pipera, indeplinind cele mai inalte cerinte ale unei locatii de lux, fiind in acelasi timp potrivit pentru o gama larga de clienti.

Pentru ei, organizarea unor evenimente extraordinare este mai mult decat o ocupatie, este o pasiune!

Iti pun la dispozitie cele patru saloane, Manhattan, Richmond, Adelaide si Portofino, cu decoruri elegante, o varietate de meniuri delicioase si bauturi fine.

Salonul Manhattan
capacitate – 280 mp, 80 – 130 pers
Este decorat intr-un stil citadin, in culori armonioase, ideal pentru nunti de dimensiuni medii, botezuri sau evenimente corporate. Design-ul cosmopolit al salii ofera personalitate si caracter oricarui eveniment planificat.

Salonul Richmond
capacitate – 560 mp, 120 – 250 pers
Intr-o atmosfera festiv – eleganta, cu linii arhitecturale somptuoase, sala poate lua forma unui salon de nunta sau a unui eveniment corporate mai amplu.

Salonul Adelaide
capacitate – 300 mp, 90 – 150 pers
Te introduce intr-o atmosfera romantica, cu note arhitecturale distinse si candelabre feerice, care dau o stralucire aparte spatiului. Este ideal atat pentru nunti cu stil cat si pentru evenimente corporate de gala.

Salonul Portofino
capacitate – 600 mp, 130 – 300 pers
Este decorat intr-o maniera chic-eleganta. Elementele de design au fost alese special pentru a crea o atmosfera calda si rafinata, perfecta pentru a gazdui evenimente unice si uimitoare.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image