Motel Bleumarin Alba Iulia

Ultima actualizare: 2 august 2017 la ora 14:40

Deoarece stim ca fiecare eveniment este special, noi ne dedicam fiecarui eveniment si cerintelor clientilor transformand totul intr-un moment unic, de neuitat. Pentru acest lucru garantam seriozitatea si calitatea serviciilor la standarde profesionale si la preturi accesibile, cu pachete variate pentru toate tipurile de evenimente.

Punem la dispozitia tuturor celor care vor sa-si impresioneze invitatii un Salon pentru Festivitati cu o capacitate de 350 persoane. Acesta poate fi compartimentat in functie de evenimentele organizate precum nunti, botezuri, aniversari, onomastici, petreceri private sau diverse intailniri corporate (banchete, dineuri, prezentari  etc).

Salonul pentru festivitati este dotat cu instalatie de aer conditionat si sistem de ventilare, asigurand un climat placut si o ambianta reusita.

Alte locatii pentru evenimente

comenteaza pe facebook

Spune-ti parerea! Imparte din experienta ta si altora!

Descrie experienta ta cu aceasta locatie! Recenzia negativa este luata in considerare doar daca ne confirmi ca detii un contract semnat sau ai dovada platii. Te informam ca mesajul publicat de tine ajunge la proprietarul locatiei, oferindu-i acestuia DREPTUL LA REPLICA. Trebuie sa fii autentificat pentru a publica un review.

Recomanda unui prieten

Verificare de siguranta
captcha image

Trimite un email

Verificare de siguranta
captcha image

Revendica locatia

Ce este procesul de revendicare?

Verificare de siguranta
captcha image